Skip to content

Hermed vores sidste indlæg

25. april 2010

Vi er to piger, der startede en modeblog, som vi har været rigtig glade for! Vi har været vilde med at dele vores tanker om mode og skønhed med alle jer. Vi er tilgængæld også to piger, der har en travl hverdag med studie, job, venner, kæreste, sport og masser af andre dejlige prioriteter. Disse to verdner har kørt som to parallelle verdner uden megen indblanding. Det er sådan, vi fra starten har foretrukket det:-) Det har betydet, at I ikke har fået indblik i os som privatpersoner og årsager som eksamensopdateringer, sportsskader, forelskelser og meget mere, som har gjort, at der ikke lige er kommet et indlæg fra os:-)
På nuværende tidspunkt vil der ikke bare gå enkelte dage uden indlæg, da vi begge på samme tid har meget travlt. Vi vil for en gangs skyld gerne røbe grunden hertil, da dette er vores sidste indlæg. Vi sidder begge med skolen som førsteprioritet, som kræver meget indtil sommerferien. Da vi ikke har lys til at gå på kompromis med hverken blog eller studie, har vi valgt at måtte sige farvel til FashioNest og jer. Det er helt sørgeligt, men det er heller ikke sjovt at skulle gøre noget halvt. Så med disse sidste ord, vil vi gerne sige tak for en rigtig god tid på FashioNest!

Cille & Tina – FashioNest

Reklamer
3 kommentarer leave one →
 1. 25. april 2010 11:23

  Gud nej, hvor mærkeligt at tænke på at I ikke skriver mere.

  Men rigtig meget held og lykke med de ting I nu laver :)

 2. Kirsten permalink
  25. april 2010 22:32

  ej, piger. Det er godt nok underligt. Var virkelig blevet glad for jeres side, og synes at I har været super dygtige til at holde alle os læsere ved ilden med gode og mange indlæg… :) Tina, ses i morgen aften…. :)

 3. 27. april 2010 15:59

  Synes godt nok også det er ærgeligt. Synes det har været dejligt at følge med herinde og kunne godt lide jeres “tænketank”. Forstår dog godt jeres priotering og rigtig meget held og lykke med jeres studier! :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: