Skip to content

Jimmy Choo eventet og fangsten

14. november 2009

Som fortalt før tilbragte vi hele dagen i går i København, fordi vi skulle til Eurowoman og Jimmy Choo eventet om aftenen.
Efter vores mening var kollektionen en skuffelse. Vi havde hjemmefra udkig på to par stilletter, men da vi fik dem i hånden, blev vi en anelse skuffede over kvaliteten. Designet er flot, men det er i vores øjne ikke nok, når man betale så mange penge for et par stilletter. Måske havde vi håbet, at de ville være tættere på kvaliteten af et par rigtige Jimmy Choo’s – men den drøm blev ikke indløst. Kvaliteten var, på trods af at det eftersigende skulle være skind, lidt plastikagtig.

På trods af at kollektionen var lidt en skuffelse, så var eventet godt skruet sammen og en oplevelse vi ikke ville være foruden. Som forventet, når man tænker på, at man samler en kæmpe gruppe piger/damer og den måske mest omtalte H&M kollektion nogensinde i samme lokale, gik folk helt amok. Der var fyldt med mennesker i små lokaler, med høj musik og temperaturen steg bare. Efter trommevirvelen, hvor selve shoppedelen af eventen blev skudt igang blev 300 kvinder sluppet løs i H&M.  I afdelingen med skoene var der placeret medarbejdere for at dele sko ud, men staklerne blev mast op af reolerne. Ved udvalgte døre blev der leveret flere varer fra deres lager, og alle myldrede hen mod dørene for at få fat i deres størrelse. Og i hvert et hjørne stod der piger, der vogtede deres egne og venindernes enorme mængder af skokasser og bøjler med tøj. Det var et sandt tøsekaos som forventet, og absolut en oplevelse – så tak til Eurowoman, H&M og alle jer andre tøser, der gik amok til eventet:-)

En lille ting blev det dog til ved eventen, foruden goodiebag’en, nemlig det lækre uld leoparttørklædet.

CilleLeopard

Cille og Tina

Reklamer
2 kommentarer leave one →
 1. 14. november 2009 15:58

  Tørklædet er også én af de eneste ting jeg kunne finde på at købe fra kollektionen :) Det er super flot..

  • fashionest permalink
   14. november 2009 16:07

   Ja det er fint, og i 100% uld – mums.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: